Har du märkt hur svårt det egentligen är att hitta bekväma sittställningar när du är ute i skogen eller på picknicken? Då har vi produkten för dig!Du kanske har hört talas om (och sett andra som har den) Crazy Creek friluftsstol? Den är producerad för att du ska kunna sitta bekvämt var du än är, vad du än gör.
Crazy Creek stolen har många användningsområden. Den används både av friluftsmänniskor, strandbesökare, sportsupportrar och många fler. Vi har flera varianter och färger, allt för att erbjuda en produkt som passar just dina behov.Crazy Creek-stolarna är enkla att använda och med stolen med dig sitter du bekvämt var du är, vad du än gör. Stolarna är gjorda för att ha med sig. Den är alltid lätt att ha med sig och du kan lätt vika ihop den och ta med den på picknicken, i båten eller på vandringen.

Hur packar jag stolen?

Crazy Creek stolen är alltid lätt att ha med sig och du kan lätt vika ihop den och ta med den på picknicken, i båten eller på vandringen.

Stol med eget tryck

För dig som önskar finns det möjlighet att beställa stolar med din egna logga eller tyck på. För att vi ska kunna göra det krävs det att du beställer minst 24 st stolar.

Större beställningar

Är du en förening eller friluftsbutik som vill köpa in ett större parti av stolar?